Therapeuten

Bob van der Ploeg : Fysiotherapeut

Bob van der Ploeg

bob@fysiofitenhealth.nl

Fysiotherapeut

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam opleiding Fysiotherapie. Daarnaast heb ik destijds de opleiding sportmassage gevolgd.
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in 1e lijns praktijken vond ik het tijd om mijzelf te gaan specialiseren. Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten ben ik in 2016 gestart met de Master Manuele Therapie aan de SOMT.

Sinds mei 2015 ben ik praktijkhouder van Fysiotherapie Fit & Health. De praktijk is opgezet in Sportcentrum Sanafit waar wij gebruik maken van de vele faciliteiten die het Sportcentrum te bieden heeft. De fysiotherapie praktijk en het sportcentrum hebben een goede professionele samenwerking, waar wij samen werken aan concepten gericht op de behoefte van de klant. Daarnaast ben ik werkzaam bij Sportcentrum Sanafit als bedrijfsmanager.

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg en fysiotherapie. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten.