Fysiotherapie voor jou

Wordt jouw dagelijks leven belemmerd door pijn bij bewegen of een bepaalde houding? Heb je pijn aan je spieren, pezen of gewrichten? Dan kunnen wij je helpen door het lichaam beter te laten functioneren waardoor de pijn zal verminderen.

Bij Fysiotherapie Fit & Health in Heerhugowaard werken we met verschillende behandelmethodes zoals specifieke oefeningen, gewrichtsmobilisaties en het rekken en masseren van de spieren. Wij beoordelen wat bij jouw klacht past en samen werken we aan het beste behandelplan voor jou.

Een duidelijke diagnose en prognose
Gespecialiseerd en persoonlijk behandelplan
Verbetering van functie, minder pijn

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt bij ons heel eenvoudig zelf online een afspraak inplannen, een makkelijke manier om te bekijken of jouw gewenste dag en tijd nog beschikbaar is. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of whatsappen voor een afspraak.

Telefoonnummer
072 2029166
Whatsapp
0612148480

De diagnose

Tijdens onze eerste afspraak zullen wij je vragen stellen met betrekking tot je klachten. Op deze manier krijgen we al een duidelijker beeld van wat er speelt. Vervolgens doen we een lichamelijk bewegingsonderzoek waardoor we de diagnose kunnen vaststellen. Nu kunnen we samen het behandelplan bespreken.

Persoonlijk behandelplan

Het behandelplan is voor elke klacht en voor elk type mens anders. Aan de hand van jouw klachten, je doelen en je behoeften maken wij een compleet behandelplan. Indien nodig wordt er overlegd met de medisch arts.

Tijdens het behandeltraject wordt je geholpen in onze behandelkamer, kunnen we aan de slag in onze uitgebreide fitness ruimte en krijg je ook verschillende oefeningen mee naar huis om te kunnen blijven werken aan je herstel. Ons gezamenlijk doel is om jouw normale functionaliteiten terug te krijgen.

Onze specialisaties

Bij Fysiotherapie Fit & Health in Heerhugowaard zijn we gespecialiseerd in meerdere behandelmethodes. Op deze manier kunnen wij je klachten doen verminderen met een persoonlijk behandelplan dat past bij jouw klachten, doelen en behoeften.

-Manuele Therapie

-Revalidatie na een knie of heup operatie

-Specifieke Fitness Begeleiding

-Sportmassage

Tarieven en verzekeringen

De meeste behandelingen worden vergoed door de verzekeraar, als je een aanvullend pakket hebt. Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd? Dan hanteren wij de volgende tarieven:

1e afspraak, Intake, onderzoek en behandeling:
€ 50,-

Vervolgafspraken:
€ 30,-

Weet je niet of je verzekerd bent voor fysio? Doe hier de check.