Telefonisch contact
072 2029166
Whatsapp
0612148480

Wat is fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.
U kunt een afspraak maken met de fysiotherapeut als u lichamelijke klachten ervaart met betrekking tot beweging en houding. U heeft geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts.

Diagnose

Tijdens een eerste afspraak zal er een anamnese gesprek plaatsvinden, dit houdt in dat de fysiotherapeut een vragengesprek zal afnemen over uw klacht. Daarna zal er door middel van een lichamelijk bewegingsonderzoek en diverse testen een fysiotherapeutische diagnose gesteld worden. De uitkomst van dit onderzoek wordt met u besproken en aan de hand daarvan wordt er in samenspraak een behandelplan gestart.

Persoonlijk behandelplan

Onze gepersonaliseerde fysiotherapie begint met een uitgebreide evaluatie van functionele beperkingen en pijngebieden. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld op basis van uw klachten, behoeften en doelen. Indien nodig zal er overlegd worden met uw medisch specialist. Het uitgangspunt van de behandeling is u te helpen uw normale functionaliteit terug te krijgen.

Tijdens uw behandeltraject ontvangt u verschillende oefeningen die u thuis kunt uitvoeren waarmee u kunt blijven werken aan uw herstel.